A Sodexho étkezési utalvány forgalmazó 10 éve indította el a STOP Hunger elnevezésű jótékonysági mozgalmat az éhezés leküzdésének mottójával. A nemzetközi programban jelenleg már több mint 20 ország vesz részt, köztük tavaly óta Magyarország is.

A projekt keretében a Sodexho Pass Hungária Kft. a Gyermekétkeztetési Alapítványt (GYEA) támogatja pénzügyi adományokkal és önkéntes munkával. A két szervezet idén Sodexho Ajándék Nap néven új kezdeményezést is indít, amelnyek során 3 helyszínen 150 rászoruló családot segítenek családonként 15.000 Ft értékű Extra Ajándék utalvánnyal.

A támogatott családokat a Sodexho Pass és a GYEA viszi el bevásárolni a legközelebbi InterSpar üzletbe, ahol az utalványok kizárólag élelmiszerre fordíthatók. A program ideje alatt, míg a szülők bevásárolnak, addig a gyerekeket a helyi művelődési házban várják a szervezők egy kakaó és kalács mellett eltöltött, játékos délutánra.

A programok 2007. november 30. és december 2. között, Budapest mellett Nyíregyházán és Veszprémben zajlanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr54239602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szoboszlai tiborné 2008.08.14. 10:46:34

férjem rokkant nyugdijas én pedig munkanélküli vagyok. ráadásul volt egy súlyos balesetem melyből kifolyólag 5x műtöttek.bizony ránk férne egy kis segítség mivel 3gyereket nevelünk,és mind 3iskolás. az önkormányzathoz hiába fordulok mindig elutasítanak,azzal hogy nincs pénze az önkormányzatnak.
süti beállítások módosítása