Több mint egy évtizedes hagyománya van a SPAR-Csoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös karácsony előtti élelmiszer adománygyűjtő akciójának. 2009. december 15. és 20. között a SPAR áruházlánc üzletei 14. alkalommal adtak helyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat "Adni öröm" elnevezésű - évente karácsony előtt megrendezett - tartós élelmiszergyűjtő akciójának.

A nehezebb gazdasági körülmények ellenére, nem csökkent az adományozási hajlandóság - közölte tapasztalatait a kereskedelmi lánc. A vásárlók nagy része már várta az akció indulását. A 6 nap során 118 tonna élelmiszert sikerült összegyűjteni a SPAR üzleteiben, mintegy 50 millió forint értékben, ami megegyezik a korábbi évek gyűjtési eredményeivel. Több mint 25 ezer karácsonyi csomag készült, melyeket a szolgálat munkatársai még az ünnepek előtt eljuttattak szűkölködő családoknak. Az adományok között elsősorban az alapvető és tartós élelmiszerek - liszt, száraztészta, cukor, olaj, konzervek stb. - szerepeltek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr91674195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása