Hamarosan kezdődő, Nagy fogyás című műsorának beharangozásaként országos rendezvénysorozatot indított az egészséges életmód fontosságának hangsúlyozására a TV2. A szeptember első hétvégéjén indult kezdeményezés egész napos eseményein Béres Alexandra és Schobert Norbi, a műsor csapatvezető trénerei az egészséges táplálkozással és a helyes testedzéssel kapcsolatban adnak tanácsokat, miközben a kilátogatók ingyenesen kipróbálhatják a Gold’s Gym kardiogépeit.

Az érdeklődők a helyszínen felállított állapotfelmérő gépeken mérethetik meg magukat, az eredményeket pedig a trénerekkel elemeztethetik. A már megjárt békéscsabai, budapesti és győri állomások után a rendezvénysorozat szeptember 21-én az Árkád Pécs, majd szeptember 22-én a budai Mammut, 23-án pedig a Miskolc Plaza bevásárlóközpontba érkezik.

Az elhízás ellen, az egészséges életmód terjesztéséért indított mozgalomhoz a TV2 mellett a Spar áruházak és a Maxima hetilap is csatlakoztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr86163530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása