"Együtt a fogyatékossággal élőkért" címmel indított kampányt a kormány, melynek célja, hogy a fogyatékossággal élők esélyegyenlőségére hívja fel a figyelmet. A kommunikációt a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége és az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége támogatja szakmailag.

A reklámszpotok 2008. december 3. - a Fogyatékossággal élő Emberek Világnapja - és 2009. január 11. között futnak az m1, az m2, a Viasat3, a Duna TV és Duna Autonómia, illetve a TV2 képernyőjén. A reklámfilmeket Spáh Dávid, Herendi Gábor, Gigor Attila és Pater Sparrow, azaz Verebes Zoltán rendezték.

A témához kapcsolódóan www.egyenloesely.freeblog.hu elérhetőséggel információs blog is indult. Ennek célja, hogy az egészséges emberek megismerkedhessenek a fogyatékossággal élőket érintő kérdésekkel, az illetékes szakemberek véleményt nyilváníthassanak, illetve a blog bepillantást enged a reklámkampány kulisszatitkaiba is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr11811339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása