A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette "Többet érsz" programját, melynek keretében a szerencsés pályázók - teljes munkaidőben - egy éven keresztül dolgozhatnak "Angyalként" egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.

Az idei "Többet érsz" program pályázati felhívására 2009. május 24-ig lehet jelentkezni a www.tobbetersz.hu honlapon található pályázati űrlap kitöltésével. A részletes pályázati feltételekről ugyanitt tájékozódhatnak az érdeklődők. A sikeres pályázókat és programjukat többkörös elbírálási folyamat végén, várhatóan 2009 júniusának második felében mutatják be. 

A "Többet érsz" program a Vodafone alapítványok jótékonysági kezdeményezése, mely 2002-ben indult, a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványától. A program alapötlete szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat.

A Vodafone Magyarország Alapítvány először 2008-ban hirdette meg a pályázati lehetőséget, akkor több mint 150 pályázó közül négy nyertest választott ki az Alapítvány Kuratóriuma. A győztesek 2008 őszén kezdték meg munkájukat az általuk kiválasztott civil szervezeteknél. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr741095564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása