Elindult az Adhat.hu

Címkék: civil karitatív

2008.01.24. 19:08

Az adományozni kívánók és az adományokra szorulók egymásra találását segíti a január végén induló Adhat.hu. Az adományozási portál hátterében a Nonprofit.hu oldalon már működő, civil szervezetek adatait tartalmazó adatbázis áll. A két oldalt működtető NIOK Alapítvány az összekötő Adhat.hu elindításával arra biztatja az adománykérőket, minél több információt osszanak meg magukról és tevékenységükről az oldalon, hogy a felajánlók nagyobb bizalommal tudják kiválasztani, melyik szervezethez juttatják el adományukat.

Az Adhat.hu-n a civil szervezetek közzétehetik, elsősorban milyen területen várnak segítséget, legyen az szolgáltatás, tárgyi juttatás vagy pénzügyi támogatás. Az adományozók hasonló bontásban tehetnek felajánlásokat, miközben több szempont, például a tevékenységi kör szerint válogathatnak az adományt kérők között.

A portálon az adományozással kapcsolatos hírek, valamint az ehhez kapcsolódó adózási kérdésekre adott válaszok is segítik a tájékozódást.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr99310348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása