Kilenc éve folytatja gyógyító tevékenységét az Angolna Gyógyúszó Alapítvány, amely idegrendszeri károsodott, szellemi és testi fogyatékos csecsemõk és gyermekek számára nyújt specifikus terápiás vízi foglalkozásokat.

A többek között Czene Attila védnöksége alatt működő alapítvány nemrégiben új segédeszközt vezetett be rehabilitációs programja keretében. A lebegő dressz az Egyesült Államokban már bevált segédeszköz, amely az alapítvány tapasztalatai szerint is lényegesen megkönnyíti a fogyatékos gyermekek specifikus úszását. A dressznek köszönhetően biztonságosan megoldható a szabadon történõ lebegés a vízben, nincs szükség egyenként tartani a kicsiket. Így minden gyermek megismerheti az vízisport élményét, amely alacsony életkortól kezdve nagyban hozzájárulhat a fogyatékos gyermekek fejlődéséhez, valamint a sérült vagy fejletlen izomzat rehabilitációjához.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr89182495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása