Negyvenmillió forinttal és munkatársai kétkezi munkájával segített a Pannon régi játszóterek felújításában és újak kialakításában az ország húsz településén. A mobilszolgáltató tavaly indította el játszótér-felújítási programját, amely jövőre is folytatódik.

Legkésőbb 2009 januárjáig kötelező az Európai Unió követelményeinek megfelelő játszóterek kialakítása, a kezdeményezésnek köszönhetően pedig azokon a településeken is megvalósíthatók az ehhez szükséges változtatások, ahol nem áll rendelkezésre kellő pénzügyi forrás.

A játszóterek felújítása egyben a dolgozók csapatépítő programja is, hiszen a cég munkatársai saját kezük munkájával járultak hozzá az építéshez. Idén Hévízgyörk, Csopak, Szomor, Szomolya, Újszász, Mezőkövesd, Szentlőrinckáta, Kutasó, Bonnya, Eger, Balatonkenese, Héreg, Érd, Szomor, Diósjenő, Kalocsa, Sirok, Gyulafirátót, valamint Ivád településeken építettek a Pannon dolgozói játszótereket, Karácsondon pedig az autista major felépítésében segítettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr43220131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása