Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség célja a társadalmi célú tevékenységeket támogató cégek és a noprofit szervezetek összehozása. Az ügynökség a különböző nonprofit kezdeményezések kommunikációjának segítésével is hozzájárul a támogatásra szoruló ügyek és az ezeket felkaroló vállalatok tevékenységének megismertetéséhez.

Az Optimista Ügynökség által támogatott első kezdeményezések egyike a Panda Security felajánlása, melynek köszönhetően kórházak juthatnak ingyen vírusirtó és biztonságvédelmi szoftverekhez a cég kínálatából. A szoftverek az első húsz leggyorsabban regisztráló kórház számára ingyenesek, a többi pályázó pedig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a termékeket. Regisztrálni a www.axonic.hu/panda/korhaz weboldalon lehet.

A felajánlott szoftverek segítenek biztonságosabbá tenni az intézmények számítógépes hálózatát, amelyre az anyagi gondokkal küszködő kórházaknak egyébként nem lenne pénzügyi fedezete. Az adomány értéke 50 millió forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr70251876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása