Rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdésében kíván segíteni a SIÓ-ECKES Kft. és az Eckes Family Alapítvány. A két szervezet pályázatot írt ki annak érdekében, hogy iskolatáskához juttassák a hátrányos helyzetű gyermekeket. A "Köszönjük, SIÓ!" Iskolatáska Program keretében 1000 család kaphatja meg az iskolakezdéshez feltétlenül szükséges eszköz.

A gyerekek és családok a támogatáshoz az iskolarendszeren keresztül juthatnak hozzá. A részvétel feltétele, hogy az általános iskolák a rászoruló diákokról rendelkezésükre álló adatok alapján pályázzanak a programba történő bejutásért.

A kitöltött pályázati adatlapokat legkésőbb 2008. június 30-ig kell eljuttatni a SIÓ-ECKES Kft. részére (8601 Siófok, Pf.: 128) elektronikus és nyomtatott formában. A pályázathoz az iskolának csatolnia kell 25 db gyermekrajzot, a "Mutasd be te hogyan tennéd jobbá saját és barátaid életét a SIÓ gyümölcslevek segítségével!" témakörben, amelyet az adott általános iskolába járó gyerekek rajzoltak. A beküldött rajzok versenyen vesznek részt, a 100 legszebb rajz alkotói Sió ajándékcsomagot kapnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr69408582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása