Európai Utcafesztivál

Címkék: kultúra tolerancia

2008.05.09. 12:30

Az Európa Nap alkalmából a kultúrák randevúját lehetővé tevő Európai Utcafesztivált szervez az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodája május 10-én, szombaton a budapesti Erzsébet téren.

A rendezvény keretében kora délutántól színes programokkal várják elsősorban a családokat: az Európai Unió kulturális sokszínűségének képviseletében mesemondók, bábkészítők, népszokás-bemutatók szórakoztatják a kilátogatókat. Ezzel párhuzamosan az EU országok nagykövetségeinek fellépései, rendhagyó sportversenyek, valamint "standup comedy", óriásrajz-készítés és sok nyelvi játék várja az érdeklődőket. A helyszínen Európa 7 új csodáját is megszavaztatják a közönséggel.

A fesztivált a Ladánybene 27, a Fiesta és a Balkan Fanatik együttesek koncertje zárja este 8 után. A látogatók egész nap osztrák, belga, ciprusi, észt, szlovák és portugál étel- és italkülönlegességek között válogathatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr21461209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása