Kutyára vágyó családok és gyermekeik számára a legnagyobb gyereknapi élmény lehet, ha örökbefogadnak egy elhagyatott kutyát. Május 25-én, vasárnap erre gondolva szervez gyereknapot kutyás programokkal és örökbefogadásra váró kutyákkal a kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány. A 10-16 óráig tartó esemény alatt segítenk kiválasztani a legmegfelelőbb társat, és örökbefogadási tanácsadással állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

A programok között szerepelnek kutyakiképzők bemutatói, póni simogatás és lovaglás, vadászgörény simogatás, közös kutyasétáltatás, kölyökkutya simogatás. A kilátogatók kutyakozmetikai szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, valamint állatorvosi szaktanácsot kaphatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr91471293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása