Adományokat felajánló, információs technológiai termékeket gyártó cégeket, valamint szoftvereket és hardvereket igénylő közhasznú szervezeteket igyekszik összehozni a CivilTech Adományozó program.

A program jelenleg a Microsoft, a CISCO és a Symantec adományait közvetíti, a felajánlásokat a nonprofit szervezetekhez eljuttató NIOK és a szakmai partner TechSoup azonban a jövőben más vezető technológia gyártók adományainak bevonását is tervezi. Az adományozott szoftvereket és hardvereket egy jelképes adminisztrációs díjért teszik hozzáférhetővé, csökkentve ezzel a szervezetek informatikai beszerzésének költségvetését.

A programban való részvételhez a szervezeteknek regisztrálniuk kell. Amennyiben megfelelnek a jogosultsági kritériumoknak, az online adománykérő rendszeren keresztül adhatják fel rendeléseiket a felajánlott szoftverekre és hardverekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr50506683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása