Figyelemfelkeltő kampányt indított a biztonságos közlekedésért az Autó-Motor magazin. A Fair vezető címet kapó kezdeményezés a közlekedés írt és íratlan szabályainak tudatosítására helyezi a fő hangsúlyt, és arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy az ideges vezető kevésbé figyelmes, így a közlekedés is egyre kevésbé biztonságos.

A program közel négy hónapig tart, és a mindennapi közlekedési szituációkban előforduló problémákról szól: az irányjelző használatáról, a gyalogosokkal szembeni figyelmességről, és általában a felelősségteljes, "normális" közlekedésről. A kampány során az Autó-Motort kiadó Axel Springer magazinjaiban (Kiskegyed, Tvr-hét, Autó-Motor, Auto Bild) indul tanácsadó sorozat, melyben Szabó Róbert, az Autó-Motor fõszerkesztõje hívja fel az olvasók figyelmét a fair vezetésre, azokra az írott és íratlan szabályokra, amelyek betartásával segíthetik a forgalom gördülékenységét.

A kezdeményezést a szervezők egy matricával igyekeznek láthatóbbá tenni, arra bíztatva az olvasókat, hogy ha egyetértenek az ötlettel, ragasszák fel autójukra vagy motorjukra az Autó-Motor Fair Vezető matricát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr79584034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimikécske 2008.07.25. 15:33:25

sziasztok!
tud valaki segíteni, hogy hasonló kezdeményezésekről milyen címre lehet információt küldeni?
köszi!

good deed · http://jotett.blog.hu 2008.07.25. 20:01:09

Szia mimikécske!

A gooddeed@freemail.hu címen (vagy a bejegyzések címe alatt a good deed névre kattintva) szívesen látunk mindenféle jó hírt a hasonló kezdeményezésekkel kapcsolatban.

Előre is köszönjük!

Üdv,

good deed
süti beállítások módosítása