Hűtős teherautót adományozott az Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek a Kraft Foods. A felajánlásnak köszönhetően az Élelmiszerbank mostantól nemcsak tartós élelmiszereket, hanem hűtést igénylő árukat is el tud juttatni a rászorulókat segítő partnerszervezeteihez. A közép-európai partnerségi projekt keretében cseh, lengyel, szlovák és litván élelmiszerbankok is szállítóeszközhöz jutottak a Kraft támogatása révén.

Az Élelmiszerbank célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között. A szervezet önkéntesek segítségével összegyűjti a hipermarketekben, gyárakban és feldolgozóüzemekben fölöslegessé vált és megsemmisítés előtt álló élelmiszereket, majd adomány formájában eljuttatja a hozzáértő karitatív szervezetekhez és önkormányzati intézményekhez, akik ingyenesen szétosztják ezen a termékeket a rászoruló emberek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr100632514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása