Több szervezet összefogásával kicsiket és nagyokat egyaránt megszólító Mikulás-napi nyilvános jótékonysági koncertet tartanak 2008. december 6-án, szombaton Budapesten, az SOS-Gyermekfalvakban élő gyermekek javára. Az esemény házigazdája Titz Tibor, a Fábry Showder vőfélybajnoka lesz. Koncertet ad a főszervező Tax and Roll együttes: a formáció, mint neve is utal rá, APEH-os jogászokból alakult tíz évvel ezelőtt. Közreműködik még a Freedom Dance táncegyüttes akrobatikus rock'n roll csapata, Török György bábművész, és külön műsorral készülnek a kecskeméti SOS-Gyermekfalu lakói.

A rendezvény keretében árverést is szerveznek a Gyermekfalvak javára: a Nagyvázsony és Zánka közötti Nivegy-völgy Alkotókörének művészei festményeiket, kerámiáikat ajánlották fel az alkalomra.

A szervezők kívánsága, hogy a jótékony rendezvényre minél többen jöjjenek el, a belépődíj egy kislemez megvásárlása és egy mosoly. A helyszínt, a Siemens-székházat a Siemens ajánlotta fel, a technikai feltételeket a Rodin Management Service Kft. biztosítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr47801329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása