Május 5-én, szerdán immár hetedszer lép akcióba a TV2 Napló stábja, hogy hírességek és önkéntesek segítségével kitakarítsa egy újabb szeletét a városnak. Az állandó tagok, Dorogi Gabriella, Vujity Tvrtko, Azurák Csaba, Szalay Ádám és Demcsák Zsuzsa mellett a Napló stábja minden TV2-s kollegát, és azokat az önkénteseket is szívesen látja, akik egy napot szívesen áldoznának városuk szépségéért és tisztaságáért.

Az önkéntesek környezetvédelmi munkáját a Napló stábja TV2-es ajándékokkal jutalmazza: a 60 legaktívabb résztvevő a TV2 CSR program részeként egy TV2 – A jövőért feliratú pólót, illetve 1-1 mozijegyet kap a Robin Hood c. film premier előtti bemutatójára.

A május 9-i, vasárnapi Naplóban összefoglalót láthatnak a nézők a szemétszedő akcióról, és itt értesülhetnek majd a Napló országos környezetvédelmi kezdeményezéséről, melyhez bárki csatlakozhat, és TV2 – A jövőért pólókat nyerhet.

A május 5-i szemétszedés helyszíne, találkozó pont: XVIII. kerület, Dózsa György u. - Ültetvény u. sarka (54-es busz végállomása, M5-ös felhajtója). Az akció tényleges helyszíne innen kb. 5-10 percnyi sétára van, sajnos eltéveszthetetlen, hiszen messziről látszanak az illegális szeméthegyek. Időpont: 2010. május 5., szerda, 9.45 perc.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr21975448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása