A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2003-ban hirdette meg először az "Év támogatottja" programot Magyarországon, mely hátrányos helyzetű fiatalok támogatását, illetve helyzetük javítását célzó programok, események felkarolását tűzte ki céljául. 2008-ban a Procter&Gamble is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A kiírók idén 2009. április 24-éig várják kiemelten közhasznú szervezetek, egyesületek, alapítványok pályázatait. Ezúttal olyan program támogatása a cél, amely elősegíti, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek, illetve 18 év alatti fiatalok egészséges életmódot folytassanak, és egyben lehetőséget kapjanak a megfelelő fejlődésre. A 2009-2010-es program számára rendelkezésre álló keret 40 millió forint, melyből 20 milliót a Tesco, 20 milliót pedig a Procter&Gamble biztosít a pályázat nyertesének.

Az "Év támogatottja 2009" programra olyan pályázók jelentkezését várják elsősorban, melyek az egy éves időtartamot lefedő akciótervvel és annak megvalósításhoz országos kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

A részletes pályázati kiírás, valamint az adatlap letölthető a http://azevtamogatottja.tesco.hu/, továbbá a www.niok.hu, valamint a www.pafi.hu weboldalról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr261070582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása