A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) idén is meghirdeti "MENTOR" Ösztöndíj Programját. A Bank 2006-ban vezette be az ösztöndíj programot, amelynek célja a tehetséges, kiemelkedő képességű fiatalok támogatása.

A programon belül a "Praktikum" Program a különböző felsőoktatási intézményekben tanuló nappali tagozatos hallgatók szakmai képzését biztosítja. Ennek keretében a pénzintézet elsősorban a gazdasági, pénzügyi képzésben résztvevők számára nyújt segítséget. Elnyerése esetén a hallgatók az anyagi támogatás mellett az MFB-nél tölthetik szakmai gyakorlatukat 6-12 hónap időtartamban. 

A "Habilitas" Program az irodalom, a művészetek, a tudomány területén kiemelkedően tehetséges nappali tagozatos hallgatók fejlődéséhez, szakmai terveik megvalósításához nyújt anyagi támogatást. A Bank 2008-ban 16 fiatalt részesített a 12 hónapra elnyerhető Habilitas ösztöndíjban.

Mindkét programra 2009. június 5-ig lehet pályázni, részletek az MFB honlapján

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr971095113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása