Az SAP Hungary Kft. 505 fát adományozott a tavaly bejelentett zöldfelület-fejlesztési programjának keretében. A több mint félezer darab juhar- és kőrisfából 300-at Budapesten, és 205-öt vidéken adott át az informatikai cég. Budapesten egyenként száz-száz fát kapott a III., VIII., és a cég székhelyének is számító XII. kerület önkormányzata. Vidéken a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum kapta a 200 fát, míg 5 darabot a Velencei Zöldliget Általános Iskola vett át.

A most felajánlott növények felhasználásáról, ültetési helyükről a kedvezményezettek döntöttek, valamint ők is gondozzák a növényeket. Az SAP ősszel újabb félezer fa átadását tervezi. A cég az év elején GreenIT néven belső programot is indított, amelynek keretében több módon is igyekeznek csökkenteni a CO2 kibocsátást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr781151682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása