A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vanish idén ismét összefogott, hogy országos ruhagyűjtéssel támogassa a rászorulókat. A Foltmentes adomány kampánnyal országszerte több mint 300 ruhagyűjtő ponton lehet találkozni, ahol a márka és a karitatív szervezet munkatársai várják a jó állapotban lévő használt ruhákat. A ruhaadományokat budapesti és vidéki városok szuper- és hipermarketjeinek parkolóiban lehet leadni egy-egy hétvégén, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kijelölt irodáiban pedig országszerte folyamatosan várják az adományruhák érkezését.

A beérkezett adományokat a Reckitt Benckiser felajánlásának köszönhetően szétválogatás után Vanish termékekkel is kimossák a hajléktalanokat foglalkoztató Máltai mosodában.

A gyártó ezen kívül 5 millió forinttal támogatja a Szeretetszolgálat veszprémi mosodájának kialakítását, újabb munkalehetőségeket teremtve a hajléktalanoknak. A vállalat minden júliusban eladott Vanish termék után 10 forintot ajánl fel a segélyszervezet számára; az így összegyűlt összeget szintén karitatív célokra fordítják.

A tavalyi akció keretében több mint 8 tonna ruha gyűlt össze, a szervezők idén még több adományra számítanak. A Foltmentes adomány kampány idei együttműködő kereskedelmi partnerei a Cora, az Auchan és a Tesco áruházak, az akció május végétől szeptemberig tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr721235849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása