"Így fogyasztunk mi" címmel szervez országos fotópályázatot és kiállítást a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. A kezdeményezés célja, hogy fotósok szemszögéből mutatva be korunk fogyasztói kultúráját, felhívják a figyelmet a fogyasztóvédelem fontosságára.

A pályázati kiírás a szervezetek honlapjain (www.nfh.hu és www.fome.hu) található meg. A pályaművek elkészítésére és leadására november 15-ig van lehetőség, a kiértékelést követően decemberben nyilvános kiállításon ismerkedhet meg a közönség a legérdekesebb képekkel. A nyertes fotós félmillió forinttal lehet gazdagabb, a második helyezést 300 ezer, a harmadik helyezettet 200 ezer forinttal jutalmazzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr411449228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása