A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram indulása óta, a pénzintézet hatodszor támogat három tehetséges sportolót, összesen 3 millió forinttal. Ezúttal Gyurta Dániel úszó, Marosi Ádám öttusázó és Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó vehette át a felkészülésüket segítő 1-1 millió forintot. A három éves múltra visszatekintő programban a K&H Csoport félévenként ítéli oda az egyösszegű támogatást két olimpikonnak és egy paralimpikonnak. Az összeg a K&H Visa Classic bankkártyával történő vásárlások után, 1 000 forintonként 1 forintot elkülönítve gyűlt össze a sportolók támogatására.

A sportolók jelölti listájára a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság tesz javaslatot, amely alapján szakmai zsűri választja ki a két díjazott olimpikont és paralimpikont. A zsűrizés során döntő szempont a jelöltek elért sporteredménye, sportolói és emberi magatartása, valamint várható eredményessége.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr931462788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása