KAPOCS (Karácsonyi Adományozási Program Családoknak) névvel hirdet magánszemélyek számára adományozási programot a Ringier. Ennek keretében a kiadó összesen 5 millió forinttal támogat idén 100 rászoruló családot.

A program már tavaly is működött, akkor a Ringier több mint kétezer levelet kapott, és a kiadó 36 kollégája ennek alapján kereste fel a rászoruló családokat, amelyek közül 2008-ban is 100 részesült ajándékban.

A Ringier 2009. december 6-ig várja a leveleket, melyekben családokat lehet ajánlani. Ezek alapján választja ki november közepétől a kiadó főszerkesztőiből és az eddig támogatott alapítványok képviselőiből álló bizottság a családokat, melyek közül hetente 25 kap ajándékot.

A pályázatot a kiadó saját lapjaiban és portáljain is meghirdeti. Az olvasók a kiválasztott rászorulókról, az ajándékok átadásáról is hírt kapnak, s egy-egy családról "A hét története" címmel számol be a Ringier.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr731515080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása