Az OTP Bank Lovas Világkupa keretén belül rendezik meg az OTP Bank I. Nemzeti Gyerek Lovasnapot 2009. december 4-én, a Papp László Sportarénában. A péntek délelőtti és délutáni ingyenes programokra a pénzintézet és a szervezők összesen mintegy 14 ezer gyermeket várnak. A bank idén harmadik alkalommal támogatja a Lovas Világkupát, melynek első napját a gyerekeknek szenteli. A szolgáltató az eseményt összeköti a Mikulás-ünnepséggel is.

A lovasnapra olyan gyermekeket is eljuttat az OTP, akiknek egyébként nehezen lenne lehetőségük. A bank külön pályázatot írt ki az adhat.hu oldalon olyan közhasznú vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számára, amelyek szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban vagy szülők nélkül nevelkedő gyermekekkel foglalkoznak. A pályázatra november 24-ig éjfélig várták a jelentkezéseiket, a beérkezett pályázatok kiértékelése folyamatban van.

Az OTP Bank I. Nemzeti Gyerek Lovasnap célja - a lovas sportok népszerűsítése mellett - a jövő lovas tehetségeinek megszólítása. Ennek érdekében az arénában ott lesznek az idei év legjobb ifjúsági lovasai is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr441570753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása