Összesen 15 millió forintnyi értékű sportszercsomagot adományozott az E.ON Hungária 75 magyar oktatási intézménynek. A 200 000 Ft-os labdarúgó sportszercsomagokat Mikulás napján vehették át az általános iskolák képviselői a Magyar Sportok Házában.

Az E.ON Hungária labdarúgó sportszerpályázata, amelyet az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával indított, várakozásokon felüli érdeklődést keltett: a kiírásra szerte az országból több mint 700 pályázat érkezett. A beérkezett pályaműveket egy hattagú szakmai zsűri bírálta.

A legtöbb pályázat Budapestről és Pest megyéből érkezett, de sok pályaművet küldtek Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Bács-Kiskun megyékből is. Az értékelés során a zsűri figyelembe vette, hogy az iskolák milyen mértékben biztosítják a rendszeres testmozgás lehetőségét a gyerekek számára, illetve milyen gyakran szerveznek tömegsport-, valamint családi labdarúgó eseményeket. Azok a nevelési és oktatási intézmények jutottak végül a díjazottak közé, amelyek kiemelt fontossággal kezelik a labdarúgás szerepét a testedzésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr771601717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása