A gödöllői Regina Alapítvány 2006 tavaszán indította el gyermekbarát-programját, amellyel a gyermekbarát szemlélet elterjedését igyekszik segíteni a szülők és gyermekek minennapi életét megkönnyítő apró ötletek, egyszerű megoldások bemutatásával.

A Gyermekbarát Környezet díj ennek jegyében azokat a közintézményeket, cégeket, munkahelyeket és szolgáltatókat díjazza, melyek a rendelkezésükre álló területhez és a tevékenységük jellegéhez mérten például babakocsis megközelítés, játszóház kialakításával, etetőszék és pelenkázó biztosításával könnyítik meg a kisgyermekes családok életét.

A Gyermekbarát Környezet címet elnyerő intézményekre és vállalkozásokra a regionális hírportálon, valamint az Alapítvány honlapján hívják fel a figyelmet, ezzel is terjesztve az új társadalmi szemléletmódot, ahol az élet minden területén számítanak a kisgyermekesek jelenlétére.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr30148866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása