Környezettudatos iskolakezdés

Címkék: zöld / öko

2007.08.28. 10:44

A közelgő tanévkezdésre való tekintettel elkészültek a Hulladék Munkaszövetség (HuMuSz) környezetbarát írószerei, többek között az újrapapír füzet, mely 64 oldalas (32 lapos), A/5-ös méretben, vonalas (4. osztályos), négyzetálós és sima változatban kapható. A füzetek hátsó borítóján papírtakarékossággal kapcsolatos tanácsok, ötletek szerepelnek.

A vonalas és négyzetrácsos füzetek 60 forintos, a sima füzetek 54 forintos darabáron (+postaköltség) megrendelhetők az alábbi elérhetőségeken:

HuMuSz Ház 1111 Budapest, Saru utca 11.
E-mail: humusz@humusz.hu

A füzetek mellett a HuMuSz újabb termékkel igyekszik elősegíteni a gyerekek környezettudatos szemléletének kialakulását. Az újrapapírból készült órarend a tudatos vásárlás és az újrahasználat néhány lehetőségét mutatja be a diákoknak. A "Tudatos Órarend" 10 darabig ingyenesen beszerezhető a Humusz Házban, nagyobb példányszám esetén ugyanitt megvásárolható, vagy megrendelhető 60 Ft/db + postaköltség áron.

Hasonló példányszámban ugyancsak ingyen beszerezhetők a szövetségnél az "Én csak újrapapírra szeretek írni!", illetve "Gondolkodj többet, vásárolj kevesebbet!" feliratokat viselő, környezetbarát, lakkozás nélküli ceruzák. A ceruzák 54 forintos darabáron (+postaköltség) postai úton is megrendelhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr25150397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása