Jól Fizetők Baráti Köre

Címkék: civil

2007.08.29. 11:03

Az országnak és az érintett vállalatoknak súlyos gazdasági károkat okozó körbetartozást megelégelve megalakult a Jól Fizetők Baráti Köre, amelynek tagjai önként vállalják, hogy egymásnak határidőre kifizetik a megvásárolt termék vagy szolgáltatás ellenértékét.

A közösségbe bárki jelentkezhet, a baráti kör a www.jolfizetok.hu oldalon gyűjti tagjait. A kezdeményezéshez már közel 100 olyan vállalkozó csatlakozott, aki megelégelte az országban elharapódzó megbízhatatlan fizetési morált.

A tagoknak meg kell fogadniuk, hogy mindig, mindenkinek időben fizetnek. Cserébe többek között egy közös logót használhatnak a levelezésükön, amely a gazdaságilag stabil vállalkozások garanciájává és jelképévé válhat.

A Jól Fizetők Baráti Körébe tartozó vállalkozások listája a szervezet honlapján olvasható, csakúgy, mint az időben fizetésre vonatkozó fogadalmat megszegő és kizárt vállalatok feketelistája.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr72151887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása