Használd ki a Napot!

Címkék: zöld / öko

2007.09.14. 19:10

Két nap a környezetbarát energiáért, az Energia Klub és az Érdi Környezetvédő Egyesület szervezésében. Szeptember 15-én és 16-án Érden, a Szepes Gyula Művelődési Központban (2030 Érd, Alsó u. 9.) a megújuló energiaforrásokat bemutató kiállítás, előadások és színes gyermekprogramok, valamint egy napkollektor-építőtanfolyam várja az érdeklődőket.

A kétnapos fesztivál bemutatja, mik a lehetőségek otthonunk környezetbarát hő- és villamosenergia-ellátására, hogyan nyerhetünk okosan villamos energiát a Napból, a szélből vagy a fából, hogyan takarékoskodhatunk a legegyszerűbben, hogyan fűthetjük házunkat napkollektorral, hőszivattyúval, biomassza kazánnal, vagy hogyan termelhetünk áramot szélturbina és napelem segítségével, hogyan főzhetünk naptűzhelyen, és hogyan óvhatjuk ezzel környezetünket, illetve mennyibe kerülnek mindezek a megoldások.

Szeptember 16-án, vasárnap az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület ingyenes tanfolyama keretében bárki elsajátíthatja, hogyan építhet házi napkollektort. Rossz idő esetén a rendezvény a Szepes Gyula Művelődési Központban kerül megrendezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr41165596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása