Afrikában segít a Hetes Busz

Címkék: karitatív

2007.10.17. 12:36

A kalandot karitatív tevékenységgel teszik teljessé a januárban Afrikába induló Hetes Busz utasai. A csapat a 2008-as Budapest-Bamako futamon indul egy 1986-os évjáratú, hostellé átalakított csuklós Ikarus busszal, a versenyen való részvételen túl azonban még egy fontos célja van az útnak: adományok eljuttatása az érintett afrikai falvakba, városokba.

A projekt tagjai segítik a Bamako külvárosában, nagyon szerény körülmények között működő kalabankoroi általános iskola munkáját, és szponzorálják az iskola focicsapatát. A Hetes Busz afrikai útján minden nap megáll egy kiválasztott faluban, és sportszereket oszt szét a gyerekeknek.

Az összegyűlt adományokból vásárolt sportszerek elosztását a helyi elöljáróval (falu vezető, iskola igazgató) közösen végzik, az ajándékok sorsáról és az adományozási lehetőségekről a Hetes Busz honlapja tájékoztat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr1199043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása