Ökotudatos ajándéktárgyak

Címkék: zöld / öko

2007.10.17. 11:22

Green Concept címmel, ökotudatos szemléletű ajándéktárgyak tervezésére írt ki pályázatot a Malibu Kft. A III. Malibu Design Award megmérettetésre formatervezést oktató felsőoktatási intézmények jelenlegi és volt hallgatóinak jelentkezését várták.

A beadott pályamunkák tervezése során figyelembe kellett venni a környezetvédelmet, újrahasznosíthatóságot és a társadalmi felelősséget.

A két díjazott munka elsősorban szellemességével vívta ki magának az elismerést. A megosztott második helyet Juhász Boglárka ostyából készült, ehető kanala, valamint Nemes János Pál napóra-kártyája (egy "napenergiával" működő, névjegykártya méretű papír zsebóra) szerezte meg.

A legjobb 10 pályamunkából álló kiállítás a Godot Dumaszinház falain egy hónapig megtekinthető: Budapest, VII. ker. Madách I. út 8.


A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr61198138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása