Porcelánakciót hirdetett a Haas és Czjzek. A november 11-ig tartó kampány keretében új mokkás-, teás- vagy étkészlet vásárlásakor a régit beszámítják, az üzletekbe visszavitt régi szetteket pedig a Nagycsaládosok Országos Egyesületének ajánlották fel.

A behozott készlet műanyag és papír kivételével bármilyen anyagból lehet. Hiányos, esetleg csorba szett esetén a Haas és Czjzek 15 százalék engedményt ad az új készlet árából. Amennyiben a készlet porcelánból készült és ép, amelyből maximum három tartozék hiányzik (nem feltétel, hogy darabjai azonos mintájúak legyenek), a kedvezmény mértéke 20 százalék. Végül ha a régi szett porcelánból készült, egyforma dekorációjú, teljes és ép, az új árából 25 százalék az engedmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr80212177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása