Költöznie kell jelenlegi helyéről a XXII. kerületben 10 éve működő Beszélj Velem Alapítvány óvodájának. Az intézmény bérleti szerződésének lejártával új, tágasabb épületbe költözne, ennek megvalósulásához azonban támogatók segítségére szorul.

Az óvoda közel 60 gyermeket nevel, akik között beszédsérült, értelmi sérült, nagyothalló, enyhén mozgásproblémás és autista gyermekek is vannak. Az alapítvány által alkalmazott egyedi nevelési program nagymértékben segíti a kifejezőkészségükben visszamaradott gyermekek fejlődését, önállósodását.

A költözés kapcsán a szervezet segítséget vár az új épület felújítási munkálataihoz (kőműves munkák festés, burkolás, asztalos munkák, víz, gáz, villanyszerelés, kertrendezés stb.). Az alapítvány további hasonló óvodák létrehozását is tervezi, ehhez, illetve az intézmény támogatásához pénzügyi adomány küldhető az OTP BANK 11711034-20833974 számlaszámra.

A sajátos nevelési igényű gyermekeket foglalkoztató óvodát a Mészáros László Képzőművészeti Egyesület művészei is támogatják. Az alkotók műtárgyaikat ajánlották fel, melyekből szervezett jótékonysági árverésre az alapívány óvodájában, a Budapest, XXII. 1225 Bartók B. út 4. cím alatt kerül sor 2008. január 11-én 17 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr100289836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása