ZöldÁsz címmel országos kampányt indít a Magyar Biogáz Egyesület annak érdekében, hogy a hazánkban kevéssé ismert energiahordozó fontosságára és a benne rejlő lehetőségekre felhívja a figyelmet.

A kampány kabalafigurájának megtervezésére pályázatot írtak ki általános iskolások számára, melynek keretében három megye (Bács-Kiskun, Csongrád és Békés) ötödikesei küldhetik el rajzaikat a szervezőknek. A verseny fődíja egy kétnapos osztálykirándulás, amelynek során egy biogáz-üzem működésébe is betekinthetnek a nyertesek.

A felnőttekhez az egyesület a helyi újságok hasábjain és a helyi rádiókon keresztül igyekszik eljuttatni a ZöldÁsz kampány üzeneteit. A cikkek, riportok és műsorok elkészítésébe a média munkatársait is bevonják egy pályázat meghirdetésével, melyre szerkesztőségek és stúdiók jelentkezését várják.

Az eredményhirdetésre a 2008. április 26-án, a Hungexpón megrendezendő Nemzetközi Biogáz Konferencia keretében kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr35292295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása