Az egy- és kétforintosok márciusi bevonásának közeledtével egyre több helyre lehet felajánlani a feleslegessé vált érméket. A K&H december 1-jén hirdette meg gyűjtőakcióját, melynek keretében az érmék a beteg gyermekek gyógyítását szolgáló K&H gyógyvarázs program javára ajánlhatók fel. A fiókokban elhelyezett érmegyűjtőkben január végéig már 2,4 millió forint gyűlt össze.

Február 18-tól az Erste Bank is csatlakozott az aprókat jótékony célra gyűjtők táborához. A pénzintézet egységeiben kihelyezett gyűjtőládákba bedobható 1 és 2 forintosokat az SOS-gyermekfalvak lakói számára ajánlja fel a bank.

Az Erste négy éve kiemelt támogatója az SOS-gyermekfalvaknak és Ifjúsági Otthonoknak. Amellett, hogy számítógépeket adományozott, valamint bútorokat biztosított a közös kultúrházakba és a központi irodába, a bank minden évben karácsonyi rajzpályázatot ír ki a gyermekfalvak lakóinak, akiknek legjobb karácsonyi rajzai közül választják ki a cég hivatalos karácsonyi képeslapjának grafikáját. A rajzokat az Erste dolgozói egy licit keretében megvásárolják, és a befolyt összeget a gyermekek karácsonyi ajándékaira fordítják.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr69345446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása