2008. május 31. és július 6. között hétvégenként a Hajógyári Szigeten lévő terület egy óriási szabadtéri játszóházzá alakul, ahol zenés programok, kézműves foglalkozások, készségfejlesztő játékok, előadások és sportprogramok várják a különböző korosztályú gyerekeket.

A Gyerek Sziget fő támogatója, a T-Com számára kiemelten fontos, hogy olyan gyerekek és gyermekcsoportok is eljuthassanak a Szigetre és eltöltsenek egy játékkal, élményekkel teli napot, akiknek önállóan erre nem lenne lehetőségük. Ezért a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány ADHAT programja közreműködésével pályázatot hirdet olyan civil szervezetek számára, akik szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban, vagy szülők nélkül nevelkedő gyermekekkel, illetve súlyos betegségből felépülő vagy gyógyult gyermekek rehabilitációjával foglalkoznak.

A T-Com biztosít egy 35 fős buszt, amely elhozza a gyerekeket a Hajógyári Szigetre, és a program végeztével haza is szállítja a csoportot. A gyerekeket hideg uzsonnacsomaggal látják el érkezéskor, és a nap végén több kisebb ajándékkal távozhatnak majd, amelyeket a programok során nyerhetnek el.

A pályázati kiírás és jelentkezési lehetőség a www.adhat.hu oldalon keresztül zajlik 2008. május 9-ig. A beérkezett anyagokból 12 civil szervezet kerül kiválasztásra, akiknek patronálása alá tartozó gyermekek elutazhatnak a 12 hétvégi nap valamelyikén a Gyerek Szigetre. Az elbírálásnál előnyt élveznek a vidéki szervezetek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr7449035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása