Az SAP AG magyar leányvállalatának alkalmazottjai a vállalat nemzetközi jószolgálati programjának magyar állomásán, Jászberényben segítettek a szebb környezet megteremtésében. Az akció keretében a szoftvercég negyven munkatársa és családtagjai vettek részt a város hulladékgyűjtő akciójában, valamint a Jászberényi Belvárosi Általános Iskola Eltérő Tantervű Tagozatának környezetének felújításában.

Az akció célja az volt, hogy kellemesebb környezetet biztosítsanak a speciális iskola diákjai számára. Ennek keretében az SAP Hungary alkalmazottjai a hulladékgyűjtésen kívül fákat ültettek, fűszeres kertet telepítettek, kerítést festettek, fát vágtak, valamint egy mesefalat készítettek a diákokkal együtt.

Az informatikai cég együttműködése a jászberényi iskolával immár hagyományosnak mondható: az elmúlt másfél évben a szombati alkalom volt a harmadik, hogy a cég alkalmazottjainak önkéntes különítménye kétkezi munkájával járult hozzá ezen iskola működéséhez. Az előző évben újraparkettázták a padlót, valamint a vizesblokkot újították fel az iskolában.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr27449010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása