A magyarországi Rotary Club Budapest City által több éve, kiemelten támogatott szervezet a Hospice Alapítvány, melynek tagjai a gyógyíthatatlan betegségben szenvedők testi és lelki támogatásával foglalkoznak, elsődlegesnek tartva a humánus kezelést és az emberi méltóság megőrzését. 2008-ban a Rotary klub a Heim Pál Gyermekkórház újszülött-védő projektjén keresztül a kisbabák életét megmentő légzésfigyelő készülékek megvásárlásához is segítséget nyújt.

A két cél támogatására 2008. május 29-én jótékonysági gálaestet szerveznek a Thália Színházban, amelyen A Társulat tagjai és Magyarország jeles művészei: klasszikus és jazz-zenészek, tánc- és énekművészek lépnek fel. Az eseményen befolyó összegből, jegybevételből, valamint a vendégek és a szponzorok adományaiból a Rotary Club Budapest City az ország megyéiben működő egészségügyi központok számára elegendő készüléket szeretne vásárolni. A veszélyeztetett csecsemők szülei díjmentesen kölcsönkaphatják majd a légzésleállást jelző eszközöket a kritikus hónapokra, amíg a csecsemő halál veszélye fennáll. Akár két belépőjegy árából fedezhető egy légzésfigyelő készülék.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr45471367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása