Önkéntesek Napja

Címkék: civil önkéntes

2008.06.06. 13:33

2008. június 7-én az ország 10 városában kerül megrendezésre az Önkéntesek Napja. A szervező Önkéntes Központ Alapítvány egész napos színes, látványos szabadtéri szórakoztató rendezvénnyel szeretné felhívni a figyelmet az önkéntesek által végzett tevékenységek társadalmi jelentőségére, népszerűsíteni az önkéntességet és növelni annak elismertségét.

Az idén először csatlakoznak a naphoz az Önkéntes Központ Hálózat tagjai is, így nem csak Budapesten de az ország azon városaiban is lesz program, ahol az Önkéntes Központ Hálózat tagjai műkődnek. (A különböző helyszíneken zajló programok a városok nevér kattintva megtekinthetők: Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Gödöllő, Nyíregyháza, Szekszárd, Tamási, Szeged, Pécs, Zalaegerszeg).

Az Önkéntesek Napja budapesti rendezvényén (a Városliget Vajdahunyadvára és Petőfi Csarnok közé eső zöld részen, június 7-én, szombaton, 11 és 17h között) számos önkéntesekkel dolgozó szervezet bemutatkozik, megismertetve az önkéntes lehetőségeket a látogatókkal. A kezdeményezés célja, hogy minél többen szerezzenek információt az önkéntességről és az ezzel foglalkozó szervezetekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr20506711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása