Az elromló, elhasználódó tárgyak megjavíttatásával meghosszabbítható azok élettartama, így később válnak hulladékká, és csökkenthető a felgyorsult fogyasztással járó, egyre növekvő hulladékmennyiség. A HuMuSz ezt felismerve hozott létre egy internetes adatbázist, amelybe a Magyarországon elérhető javítóműhelyeket és szervizeket gyűjtik össze. Az adatbázis feltöltésében a felhasználók is segíthetnek, beküldve az általuk ismert, működő szervizekről szóló adatokat.

A javitomuhelyek.humusz.hu linken elérhető oldal célja egyúttal, hogy támogassa a még élő, ám egyre fogyó susztereket, szabókat, műszerészeket, a még üzemelő javítóműhelyeket, szervizeket. Az ő foglalkoztatásukkal ugyanis hosszabb időre lehetővé válik az elromlott használati tárgyak javíttatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr54560357

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.14. 07:28:40

Jótett helyébe - Javítóműhelyek és szervizek egy oldalonAz elromló, elhasználódó tárgyak megjavíttatásával meghosszabbítható azok élettartama, így később válnak hulladékká, [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása