A K&H évente megrendezi a K&H olimpiai futónapok rendezvénysorozatát, amelyhez kapcsolódóan az év elején egyedi dolgozói akciót is hirdetett. Amennyiben a K&H dolgozói részt vesznek a futónapok bármelyikén, a pénzintézet minden lefutott kilométerük után 500 forintot utal jótékony célra. A kezdeményezés utolsó állomása a 13. K&H olimpiai éjszakai futás volt, amelyre szeptember 13-án 21 órakor került sor, Budapesten. A záróeseményt megelőzően 6 helyszínen 148 K&H-s dolgozó futott, összesen 663 kilométert, 331 500 forint "értékben".

A futónapok és azon belül a dolgozói futás a K&H Csoport egyik kezdeményezése az olimpiai mozgalom és az olimpikonok támogatására. A pénzintézet kártyaprogramja keretében 3 millió forinttal támogatta 2 olimpikon (Máté Gábor atléta és Varga Gabriella vívó) és 1 paralimpikon (Juhász Veronika kerekesszékes vívó) felkészülését a Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr28615449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása