Debreceni áruháza újjáépítési alkalmából jótékonysági akciókat szervezett a METRO Cash & Carry. A felújított egység átadásakor ezúttal is sor került egy jótékonysági borárverésre, amelyen különleges hazai borok találtak gazdára a meghívott vendégek, gyűjtők között. Az árverés bevételét a kereskedelmi lánc a Debrecen Megyei Jogú Város Fogyatékosokat Ellátó Intézete vezetőjének adta át.

Az ünnepségen azonban nem ez volt az egyetlen jótékonysági akció. A METRO útjára indított egy gyűjtési akciót is, mely a 2009-ben MNB által bevonásra kerülő 200 Ft-os papírpénzek visszagyűjtésére irányul, az akció a debreceni METRO áruházban december 14-ig fog tartani. A gyűjtés végeztével karácsonyi ajándékként egy debreceni gyermekétkeztetési szervezet 200 pártfogoltja örülhet majd az összegyűlt összegnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr80626464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása