Sikerrel zárult a 2008. évi "Tegyünk együtt a gyermekekért" program, amelynek keretében az idén összesen 18 millió forintot gyűjtött össze és adományoz a Danone Kft. a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatnak.

Ebben az évben a kezdeményezés fő irányvonala az a Klinikai Táplálkozási Program volt, amely a Hálózat intézményeit segítette a daganatos beteg gyermekek helyes klinikai táplálkozási módszereinek kidolgozásában, valamint az ehhez szükséges feltételrendszer kialakításában. A daganatos beteg gyermekek kezelése alatt ugyanis a chemo vagy sugárterápiák okozta alultápláltság, a kezelések lezárultát követően pedig a korábbi alultápláltságot túlkompenzáló étkezés következtében kialakuló elhízás okoz problémát a gyermekeknek és orvosaiknak egyaránt.

Az idén 10. évfordulóját ünneplő "Tegyünk együtt a gyermekekért" programban eddig 240 millió forint gyűlt össze rászoruló és beteg gyermekek támogatására, amelyből a cég közel 210 millió forinttal és mintegy 7.000 esetben segített a daganatos gyermekek rehabilitációjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr23632524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása