A Békés megyei Zsadány község óvodájában jó ideje kénytelenek voltak kézzel mosni a dolgozók, ugyanis a több évtizedet megért tárcsás mosógép teljesen elromlott. Szeptembertől azonban, amikor ismét sok gyermek jár az óvodába, a dolgozók saját erejükből nem tudták volna megoldani a mosást. Ezért Pántya Imréné, a Zsadányi Óvoda vezetője azzal a kéréssel fordult az Indesit Company Magyarország Kft. vezetőségéhez, hogy segítsenek az intézményen.

A vállalat a megkeresésre reagálva egy Hotpoint-Ariston mosógépet adományozott az óvodának. A támogatás azonban nem csak a cégnek köszönhető, az odaajándékozott gépet ugyanis eredetileg a pécsi illetőségű Bujdosó Gábor nyerte, aki viszont felajánlotta jótékonysági célra.

Az Indesit ugyanakkor nem először nyújtott így segítséget rászoruló intézményeknek és családoknak. Tavaly karácsonykor a Családok Átmeneti Otthona 11 egységének adományozott egy-egy Indesit márkájú mosógépet. A 2008-as nyár folyamán pedig a Magyar Vöröskereszttel együtt több nagy szabadtéri fesztiválon részt vett, ahol több exkluzív Hotpoint-Ariston márkájú mosó-, illetve mosogatógépet sorsolt ki a helyszínen a véradók között.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr32651415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása