"Tekerj Te is!" felhívással indított országos roadshow-t az Ariel, ahol öt nagyváros lakosai spinning biciklin próbálhatják ki, mennyit kell tekerni ahhoz, hogy egyetlen mosás árammennyiségét előállítsák.

A Győrött, Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten meghirdetett akció arra hívja fel a figyelmet, mennyi energia takarítható meg, ha mosás során 40°C helyett 30°C-ra tekerjük a mosógép hőfokszabályzóját.

A helyszínen spinning bicikliken termelhetnek energiát a részvevők, akik napközben energiatippeket, hasznos tanácsokat is kapnak az Arieltől. Helyszínenként két-két alkalommal fitneszórát is kipróbálhatnak a vállalkozó szelleműek, a gyermekeket energia-kifestővel várják a szervezők.

Az aktivitás résztevői valamennyi városban megszavazhatják, melyik helyi civil szervezet áramszámlájához járuljon hozzá az Ariel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr50727776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása