A Jászberényi Belvárosi Általános Iskola Eltérő Tagozatánál vállaltak önkéntes munkát az SAP Hungary alkalmazottai. A munkatársak kerítés karbantartást végeztek, kerti bútorokat festettek, valamint kiürítették az iskola padlásterét, ahol egy új tantermet alakítanak ki.

A húsz munkatárs által végzett szombati munka hagyományosnak mondható: a mostani már a negyedik akció volt az elmúlt két év során, mikor a szoftvercég alkalmazottai a nemzetközi CSR program keretén belül segítenek a szép környezet megteremtésében, fenntartásában.

A SAPlings nevet viselő program lehetőséget biztosít a résztvevőket adó divízió munkavállalói számára, hogy évente kétszer önkéntes akciókban vegyenek részt aznapi munkájuk helyett.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr13727800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása