Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, aki a pekingi olimpián Magyarország első aranyérmét szerezte, árverésre bocsátotta az "aranylapátot", hogy a befolyt összeggel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán folyó rehabilitációs munkát támogassa. A Sláger Rádió és a Vatera.hu online árverési oldal segítségével összegyűjtött 1.000.000 Ft-ot október 27-én nyújtották át a Játszóház Alapítványnak.

A Semmelweis Egyetem II. sz. (Tűzoltó utcai) Gyermekklinikáján kezelik Magyarország minden második daganatos gyermekbetegét. A teljes gyógyuláshoz hozzátartozik az aktív szellemi, lelki és testi rehabilitáció, ennek egyik meghatározó eleme a klinikán kialakított Játszóház, ahol kézműves és zeneterápiás foglalkozásokat tartanak.

Az aranylapátért 665.000,- forintot fel új tulajdonosa, akinek kislánya egyébként jelenleg a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán fekszik. Ezt az összeget a Sláger Rádió 1.000.000,- Ft-ra egészítette ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr80734690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása