A Pannon az elmúlt évek hagyományát folytatva, 2007 decemberében 25 millió forint értékű adománnyal támogatta a nehéz sorsú és sérült gyermekeket segítő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot. Az ajándékot mindazon partnerei nevében adta, akiknek karácsonyi ajándékot küldene.

A mobilcég és a nonprofit szervezet között létrejött együttműködés eredményeképpen a Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjában egy új, több-funkciós épületet adhattak át az intézményben kezelt gyermekeknek, valamint az ott dolgozó terapeutáknak. A támogatásból felújított és kibővített épületben több, eddig nélkülözött helyiség került kialakításra.

Az új előadóteremben immár megfelelő körülmények között nyílik lehetőség továbbképzések és különböző foglalkozások megtartására. Már idén nyáron három - a Lovasterápiás Központban táborozó - csoport szállt meg a teremben, és fotókiállítás helyszínéül is szolgált már az előadó.

A teljesen új, az ÁNTSZ előírásainak megfelelően kialakított vizesblokkok, valamint a két kialakított vendégszoba is az intézetben látogató gyermekek, szakemberek és az ott dolgozók kényemét szolgálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr98751492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása