A UPS 2003 óta minden évben októberben tartja Globális Önkéntes Hetét, amikor is a dolgozók idejüket és erejüket jótékony célok támogatására fordítják. Idén ez a hét egy teljes hónapra bővült, hogy az eddiginél is többen próbálhassák ki magukat az önkéntes munkában.

2003-ban mintegy ezren vettek részt a jótékonysági feladatokban, míg idén világszerte már harmincezer önkéntes jelentkezett a programra - az Egyesült Államoktól Latin-Amerikán és Európán át Ázsiáig.

A UPS Magyarország csapata is évek óta részt vesz a kezdeményezésben. Idén a dolgozók egy XVIII. kerületi óvoda környezetének, játszóterének rendbehozatalát vállalták magukra. Az önkéntes munka keretében felújították, újrafestették és pótolták a régi játszótéri elemeket, valamint kiásták a bekerített homokozókat és rendbe tették a kertet.

A kezdeményezés egyébként Magyarországon sem új keletű, hiszen a UPS Magyarország is számos programot szervezett már az elmúlt években. A UPS dolgozói két éve a Kiscelli park egy tekintélyes részén gyűjtötték össze a szemetet, míg tavaly októberben egy vecsési óvoda kertrendezését vállalták magukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr13782531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása